Speranță pentru România - Beauty of Life

Speranță pentru România

by Ana Musat
profil ong speranta pentru romania

Denumire: Asociația SPRO (Speranță pentru România)

Website: www.sperantapentruromania.ro

Rețele sociale: https://www.facebook.com/Speranta-pentru-Romania-207741001672/

Despre: 

Asociația noastră este dedicată ajutorării cazurilor umanitare și sociale, venind în sprijinul celor mai devaforizate categorii sociale: copii orfani, mame văduve, bătrâni singuri și neputincioși, etc. De asemenea, activitatea noastră se concentrează pe ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, leucemie, sau alte boli grave.

Proiecte de succes: 

Am putea spune că toate cazurile noastre sunt proiecte de succes. Asta din perspectiva faptului că platforma noastră este concepută în vederea strângerii de fonduri din donații, iar acestea se văd live pe site. Toate cazurile noastre au strâns suma 100%.

Campanii derulate în prezent: 

Toate campaniile care sunt derulate in prezent pot fi gasite pe www.sperantapentruromania.ro. Pentru fiecare în parte se poate vedea progresul și nivelul de implementare.

Echipa: 

Asociația are 4 angajați și 3 voluntari activi. Fiecare gestionează mai multe cazuri, fiind numit ,,responsabil de caz’’. Pe site, la fiecare caz în parte apare menționat responsabilul de caz, cu datele de contact. Fiecare responsabil de caz se ocupă de un caz de la preluarea lui, verificare cazului, crearea campaniei pe site, gestionarea campaniei în social media, update-uri, mărturii, rapoarte, etc.

Cum se pot implica cei din jur: 

Provocarea noastră este să transformăm actuala platformă de strângere de fonduri din donații în cea mai cunoscută și dezvoltată platformă de acest gen România, astfel încât oricine are nevoie de ajutor, aici să își poată prezenta problemele și să poată primi ajutor.

Obiective 2020:

Momentan platforma noastră este construită pe wordpress. Împreună cu programatorul nostru lucrăm la trecerea ei într-o aplicație, astfel încât toată munca noastră să fie automatizată, să nu pierdem timpul cu lucruri administrative, ci să ne concentrăm pe campaniile de promovare.

Pentru orice fel de informație relevantă despre Asociația Speranță pentru România și activitatea lor, apelați la formularul de contact de pe site-ul lor.

Share this:

Lasă un comentariu

Related Posts

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta pe site. Sperăm că ești în regulă cu asta, iar dacă nu, îți poți retrage acordul oricând. De acord Află mai multe

Privacy & Cookies Policy