Misiunea noastră - Beauty of Life

Misiunea noastră

by Ana Musat
iubire beauty of life

Credem cu tărie că iubirea stă la baza tuturor lucrurilor frumoase din lume, iar lipsa de iubire a lucrurilor mai puțin frumoase. 

Binele și răul fac parte din orice și din viața fiecărui om, însă iubirea ar trebui să fie o constantă, pe care cu toții avem responsabilitatea să o dezvoltăm.

Misiunea noastră este să adunăm pe Beauty of Life cât mai multă iubire; să învățăm de la specialiști, dar și de la oameni ca noi, cum să ne iubim, în primul rând, iar apoi cum să oferim această iubire și altora. 

Fiecare categorie îți pune la dispoziție informații utile care sper să te ajute să îți construiești o viață echilibrată și să realizezi cât de multe lucruri frumoase există în lume și că putem fi fericiți aici și acum.

Iubește-te – repere pentru a trăi o viață împlinită, după propriile valori și idealuri. Minte, spirit, trup!

Iubește natura – cum să ai grijă de natură și ce poți face pentru a respira un aer mai curat, a mânca alimente sănătoase și a crea un mediu sustenabil pentru copiii și nepoții tăi. 

Iubește oamenii – știri pozitive, campanii sociale și activități interesante, care să îți arate o altă față a românilor, cea care nu prea ajunge la televizor. 

Beauty of Life își propune să îți arate partea frumoasă a vieții, să fie un loc în care să te încarci cu energie pozitivă și să te inspire să îți trăiești viața așa cum îți dorești.

E responsabilitatea fiecăruia dintre noi să dezvoltăm principii sănătoase de viață, să ne iubim, să oferim iubire și respect și să promovăm lucrurile în care credem. 

Noi ne propunem să depunem eforturi constante pentru a publica cât mai multe materiale utile și a oferi informații valoroase. Ce poți face tu este să le dai mai multă valoare prin a împărtăși și cu alții și a ne ajuta să creștem.

Teoria Butterfly Effect susține că mișcarea aripilor unui fluture în Tokyo, poate provoca o tornadă în cealaltă parte a lumii. La fel, fiecare mică acțiune a ta va influența mai departe, iar urmările pozitive se vor vedea de la o zi la alta. 

Scrie-ne oricând ai întrebări, sugestii de articole sau informații pe care ai vrea să le descoperi. Răspundem cu drag fiecărui mesaj și facem tot posibilul să publicăm informațiile solicitate. 

 

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta pe site. Sperăm că ești în regulă cu asta, iar dacă nu, îți poți retrage acordul oricând. De acord Află mai multe

Privacy & Cookies Policy