fbpx

Despre

Beauty of Life își propune să îți arate partea frumoasă a vieții, să fie un loc în care să te încarci cu energie pozitivă și să te inspire să îți trăiești viața așa cum îți dorești.

Fiecare categorie îți pune la dispoziție informații utile care sper să te ajute să trăiești o viață echilibrată și să realizezi câte lucruri frumoase există în lume și că putem fi fericiți aici și acum.

Fericire – repere pentru a trăi o viață împlinită, dupa propriile valori și idealuri.

Sănătate – articole despre nutriție și sfaturi care să te ajute să ai un stil de viață echilibrat și cât mai natural.

Social – știri pozitive, campanii sociale și activități interesante, care să îți arate o altă față a României, nu cea prezentată la știrile de la ora 5.

Motivațional – citate, imagini și alte materiale care să ofere o doză scurtă de inspirație și un zâmbet pe față.

Nu vei găsi rețete de fericire, nici trucuri rapide prin care să îți transformi viața. Nici nu am inventat apa caldă, articolele publicate conțin informații pe care le poți găsi și pe alte site-uri sau cărți de sănătate, psihologie sau dezvoltare personală.

Beauty of Life reprezintă în primul rând un ”jurnal” pentru mine, un loc în care să public informațiile care mă inspiră să trăiesc o viață frumoasă și fericită și care sper să te ajute și pe tine într-un fel sau altul.

DISCLAIMER: Nu sunt nici psiholog, nici nutriționist, toate informațiile pe care le găsești pe acest site sunt subiective și din experiență proprie. Nu dețin adevărul absolut și este foarte posibil ca ceea ce funcționează foarte bine pentru o persoană, să nu fie aplicabil altei persoane.