fbpx

Veg Fest 2016 – Săptămâna vegetarienilor din România

by Anna Musat

În perioada 6-12 iunie, Asociația Vegetarienilor din România, în parteneriat cu Do Good Academy, organizează VEG FEST 2016 – Săptămâna vegetarienilor din România, care cuprinde un număr mare de acțiuni organizate în București și în țară.

Veg Fest

Evenimentele organizate în toată România susțin stilul de viață sănătos și alimentația corectă și, deși conține cuvântul ”vegetarian”, se adresează tuturor persoanelor dornice de a-și îmbunătăți starea de sănătate.  

Scopul VEG FEST este promovarea unui stil de viață cât mai sănătos, pozitiv și prietenos cu mediul înconjurător.

Participanții vor avea la dispoziție o săptămână plină de evenimente interesante: ateliere de gătit, prezentări de produse, conferințe, workshop-uri, expoziții și multe altele, toate sub un singur nume – VEG FEST 2016. 

În marile orașe din țară, numeroși specialiști din domeniile: nutriție, sănătate, ecologie, sport sau frumusețe vor susține în fiecare zi activități extrem de utile oricărei persoane interesate să trăiască cât mai mult și cât mai bine. Evenimentele vor avea loc în mai multe locații – restaurante vegetariene, magazine specializate, mici producători sau diferite spații informale, iar accesul este gratuit tuturor doritorilor.

Dacă deții un astfel de business și vrei să te implici organizând un eveniment în locația ta sau pur și simplu susținând conceptul prin oferte speciale sau materiale informative, scrie-ne la ana@asociatiaveg.ro și îți vom oferi mai multe detalii.

Pe lângă aceste evenimente, sâmbătă, 11 iunie, la Palatul Ghica va avea loc conferința “How to live raw in Romania, susținută de celebra Mimi Kirk – cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani desemnată de PETA. Mimi va veni în România pentru a ne împărtăși din stilul ei de viață, dar și pentru lansarea în limba română a cărții The Ultimate Book of Modern Juicing”.

Veg Fest

Biletele pentru întâlnirea cu MIMI KIRK sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro

Tot în acel weekend Palatul Ghica se va transforma în raiul sănătății și stării de bine. Participanții vor avea parte de numeroase activități sportive, degustări de produse vegane, workshop-uri pentru copii, dar și pentru adulți, conferințe cu speakeri renumiți și multe alte surprize pe care nu trebuie să le ratezi.

Agenda completă VEG FEST 2016, dar și mai multe informații vor fi publicate pe www.veg-fest.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Promovează și tu la rândul tău un stil de viață sănătos și susține acest eveniment printr-un share al evenimentului, împărtășirea informațiilor primite sau chiar prin implicarea cu o activitate la locația ta sau online.

Pentru orice întrebare sau sugestie, poți lăsa un comentariu sau trimite un mail la ana@asociatiaveg.ro.

Ne vedem acolo! 🙂

Share this:

Lasă un comentariu

Related Posts

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta pe site. Sperăm că ești în regulă cu asta, iar dacă nu, îți poți retrage acordul oricând. De acord Află mai multe

Privacy & Cookies Policy