fbpx

Tu cum vrei să îți trăiești viața?

Cei mai mulți dintre noi ne lăsăm purtați de evenimentele de zi cu zi, de ce ar trebui să facem sau ce ne dictează alții. Lucruri care, bineînțeles, arată bine în social media și te fac să pari mai realizat și mai fericit.

De câte ori spui exact ce gândești? Câte dintre lucrurile pe care le faci zilnic chiar ți le dorești?

Suntem atât de prinși în ritmul tot mai haotic al vieții că uităm să mai fim autentici și să facem ce ne reprezintă. Era un citat care spunea ceva de genul că dacă nu alegi tu, altcineva va alege pentru tine. Și așa este!

Avem mulți oameni în jurul nostru, iar cu ajutorul tehnologiei numărul acestora este tot mai mare, așa că este foarte ușor să ne lăsăm purtați de viață, în loc să facem noi alegerile.

Mai jos un video pe care îți recomand să îl urmărești cât mai des pentru a te ”trezi”. 

 

Nu amâna să alegi să îți schimbi viața și să îți asumi responsabilitatea pentru fericirea ta. TU știi cel mai bine ce îți dorești, ce gândești cu adevărat și ce simți.

Mai bine considerat nebun, dar fericit și împăcat cu tine, decât de succes, dar nemulțumit și controlat de alții. 

La sfârșit, îți mai las un clip foarte interesant care sper să te inspire să îți manifești pasiunea în viața de zi cu zi și să o împărtășești și cu cei din jur.

Ieși din cercul vicios și fii un exemplu pentru cei din jur. Trăiește-ți viața așa cum vrei, indiferent de cum arată de afară.

Share this:
Anna Musat
Sunt o idealistă. Visez să schimb lumea sau măcar o mică parte din ea. Sunt optimistă și văd mereu jumătatea plină a paharului. Îmi plac oamenii pozitivi, cu inițiativă și care își trăiesc viața după propriul set de valori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *