fbpx

Toamna ne pregătim de vară

Toamna este o perioadă foarte bună să ne punem la punct cu sănătatea. Avem mai mult timp la dispoziție, având în vedere că activitățile outdoor s-au rărit și este anotimpul detoxifierii după o vară mai haotică, cu concedii și nopți pierdute.

detoxifiere

Dacă stăteam mai prost cu determinarea, târgul V for Verde m-a convins că este timpul să revin la un stil de viață mai ordonat și mai natural. Târgul a fost plin de bunătăți naturale, cosmetice bio, mirodenii și multe altele. Printre achiziții se numără un ulei de cocos de la Bio Vivo de care m-am îndrăgostit după o singură zi de utilizare (foarte bun pentru păr, ten, piele, unghii și buze), făină de migdale, foarte bună cu lapte și pe care abia aștept să o testez și pe un tort raw vegan (cam așa) și bunătăți de la gourmeTradițional, absolut delicioase.

Cred că ține de responsabilitatea noastră să încurajăm producătorii mici și să eliminăm din alimentație produse din hypermarket-uri pline de E-uri, conservanți și alte substanțe total inutile și nesănătoase. Dacă îți faci griji că nu ai de unde să cumperi produse naturale poți da o fugă prin piețele locale (cel mai bine ar fi să cunoști pe cineva de la țară sau să ai o sursă sigură), Băcănia Veche, BIO Markt sau mai celebrul Plafar.

Printre obiectivele de toamnă:

– Mai mult sport, dacă se poate zilnic

– Să cumpăr în proporție de 90% produse naturale (atât mâncare, cât și cosmetice și produse de îngrijire)

– 2 zile pe săptămână să mănânc raw vegan și să elimin pe cât posibil carnea din alimentație

– Să ajung la un nutriționist și să-mi fac toate testele/analizele necesare pentru a afla ce ar trebui să mănânc mai des

Dacă mă țin de toate acestea, pe lângă obiceiurile pe care le am deja, cu siguranță până la vară o să arăt și o să mă simt exact cum îmi doresc.

Tu ce obiective ți-ai setat pentru această toamnă?

Share this:

Anna Musat
Sunt o idealistă. Visez să schimb lumea sau măcar o mică parte din ea. Sunt optimistă și văd mereu jumătatea plină a paharului. Îmi plac oamenii pozitivi, cu inițiativă și care își trăiesc viața după propriul set de valori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *