fbpx

Exemplu de educație ecologică

by Anna Musat

Mi-aș dori să am mai mulți cititori doar pentru a promova proiecte precum „EcoAtitudine=Responsabilitate, Informaţie, Acţiune” și pentru a arăta că se fac multe proiecte interesante, frumoase și cu mare potențial de dezvoltare în România.

Campania EcoAtitudine se adresează elevilor din clasele 0-VIII din 10 județe din România și își propune să dezvolte noi atitudini civice, responsabile faţă de mediul înconjurător printre cei peste 1.000.000 de elevi, cȃt şi pentru profesorii care vor fi implicați ȋn campanie până în anul 2020.

Și pentru că nu sunt la prima ediție, decât să vorbesc despre obiective și ce este posibil să se întâmple, mai bine prezint câteva cifre din ediția desfășurată în această primăvară:

  • 49 de școli
  • 6 județe: Ilfov, Vrancea, Prahova, Teleorman, Buzău, Argeș și din Municipiul București
  • peste 33.000 de elevi
  • peste 57.000 de kilograme de deșeuri

Având în vedere că această ediție vizează 10 județe (Ilfov, Vrancea, Buzău, Prahova, Argeş, Dȃmbovița, Gorj, Hunedoara, Timiş şi Bucureşti), 111 școli și peste 62.468 de elevi, le doresc prietenilor de la Grupul European de Presă REPORTER, Asociația Iris Terra Green și partenerului media oficial – revista Infomediu Europa, mult succes și cât mai multe deșeuri colectate.

De asemenea, mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru o Românie mai responsabilă.

Share this:

Lasă un comentariu

Related Posts

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta pe site. Sperăm că ești în regulă cu asta, iar dacă nu, îți poți retrage acordul oricând. De acord Află mai multe

Privacy & Cookies Policy