fbpx

Cum să le ai pe TOATE!

by Anna Musat

Vrei să știi cum să le ai pe toate? Dar știi care sunt ”toate”? 🙂

cum sa le ai pe toate

Ce îți dorești cu adevărat?

În teorie, toată lumea își dorește să aibă bani, carieră și un renume. Să aibă o familie, să se distreze, să călătorească, să salveze planeta, să arate bine și multe altele.

Nu numai că nu le putem avea pe toate, dar nici nu le dorim pe toate cu adevărat. Pe cele mai multe dintre ele doar credem că ni le dorim. De aceea există atât de mulți oameni care, aparent, au tot ce își poate dori cineva, dar totuși nu sunt fericiți.

Cred, totuși, că trebuie să ai cel puțin un moment în viață în care să ți le dorești pe toate și chiar să încerci să le obții. Cu condiția să știi că vei eșua, cu siguranță, pe cel puțin un plan.

Dacă nu cumva te-ai născut știind exact ce îți dorești de la viață, doar experimentând poți să realizezi ce te face fericit.

Cum?

  • Încearcă cât mai multe lucruri noi și acceptă cât mai multe provocări, chiar dacă nu te încântă la început. Nu știi niciodată ce lucruri poți descoperi despre tine dintr-o experiență banală.
  • Analizează-ți constant sentimentele. Nu te mai gândi la ”ce ar spune lumea” sau cum pare din afară ceea ce faci. Concentrează-te doar pe ce simți și continuă doar cu activitățile care îți dau o stare pozitivă, te împlinesc și te ambiționează să îți dorești mai mult.
  • Ai răbdare! În timp, vei ajunge la un echilibru între activitățile care te definesc ca persoană. Nu trebuie să urmeze un tipar anume. Poate acum petreci în Ibiza, iar săptămâna viitoare ești în Africa să predai engleza copiilor din medii defavorizate.

Cum fiecare persoană este diferită, așa sunt și convingerile și stilul de viață. Până la urmă este viața ta și trebuie să o trăiești așa cum vrei, fără să dai socoteală nimănui.

Concluzia este că le poți avea pe toate! Tot ceea ce îți dorești tu pentru tine. Partea grea este să realizezi care sunt ”toate”. 🙂

Share this:

Lasă un comentariu

Related Posts

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta pe site. Sperăm că ești în regulă cu asta, iar dacă nu, îți poți retrage acordul oricând. De acord Află mai multe

Privacy & Cookies Policy